Horeca

Restaurants, café’s
Voor Horeca hebben we het Seito Food & Beverage Management System geselecteerd. Dit kassasysteem is special ontwikkeld voor de food service industrie en uitermate goed berekend op de specifieke eisen en wensen van de horeca-ondernemer. Bijvoorbeeld touchscreen en keyboard invoer, het bijhouden van tafels, samenstellen van menu’s, printen naar meerdere bonprinters in de keuken, kosten en voorraad controle, aanwezigheids- en personeelsmanagement, vloerplan, rekening van het huis, reserveringen, registratie van bestellingen op handhelds, beheren van meerdere vestigingen, etc.

Wij geven u graag een demonstratie van het systeem. Extra voordeel: het volledige systeem is in het Nederlands vertaald en ondersteunt Nederlandse pin.

Fast Food
Voor Fast Food leveren wij het Seito Quick Fast Management System speciaal ontwikkeld voor quick service restaurants. Met de touchscreen functionaliteit worden bestellingen snel en efficiënt verwerkt. Centraal beheerde of stand-alone winkels, combo meal selecties en berekeningen, in-eten of takeaway, coupons en kortingen, keukenbon, etc.

Bekijk een centraal beheer demo.

Hardware
Beide systemen zijn opgebouwd om op veel verschillende hardware te werken van leveranciers als IBM, NCR, Samsung, etc. Wij werken nauw samen met toonaangevende leveranciers om hoge kwaliteit en betrouwbare hardware te leveren aan onze klanten.

Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende demonstratie.