Kassa software

Heeft u één of meer winkels en wilt u uw inkoop, verkoop en voorraden efficiënt beheren? Doe dan een beroep op de kennis en ervaring van Retail-Tec. We ondersteunen u graag bij de aanschaf en invoering van de juiste kassa software oplossing.

Retail Management Hero
Transacties correct afhandelen, voorraad bestellen, plannen en analyseren, informatie exporteren naar andere applicaties en kooppatronen analyseren. Maar dan wel veilig, op zo’n manier dat u controle heeft over werknemers en voorraad. Met Retail Management Hero (RMH) behoort het allemaal tot uw mogelijkheden.

Uw voordelen
Leer uw klanten kennen, registreer kooppatronen met RMH. U kunt gaan werken met klantenkaarten, voor persoonlijke binding. U neemt betere beslissingen door de voorraad strakker te volgen. U bespaart op de tijd die nodig is per kassatransactie. U bespaart tijd en geld door het beperken van onnodige dubbele invoer en handmatig voorraadbeheer. En u beperkt operationele- en personeelskosten en verlies van voorraad.

Twee praktische modules
Het RMH is een managementapplicatie voor grote en kleine winkels en filiaalbedrijven. Het RMH bestaat uit twee modulen “Store Operations” en “Headquarters”. RMH POS is een geïntegreerde point of sale oplossing voor kassa’s (Store Operations POS) en winkel back-office (Store Operations Manager). Transacties (kassa), bestellingen, voorraden en rapportages op winkelniveau.

RMH Headquarters bevat het beheer over producten, bestellingen en voorraden voor alle filialen van filiaalbedrijven, of u nou een paar vestigingen heeft, of honderden. Hiermee beschikt u over uitgebreide rapportagemogelijkheden. De invoer van de winkel is leidend, maar de aansturing gebeurt vanuit een hoofdkantoor. Dit is ook de plek waar een koppeling gemaakt kan worden met boekhoudprogramma’s zoals King. We garanderen constante communicatie tussen de verschillende vestigingen. Wij leveren 7×24 uur monitoring op uw systemen en indien nodig 7×24 uur service.

Iets voor u?
Het RMH werkt in uw voordeel, hoe groot uw winkel(keten) ook is. Als u detaillist bent, met behoefte aan een kassasysteem met mogelijkheden voor artikelbeheer. Als u een MKB-bedrijf heeft of een (internationale) grote onderneming met een centrale organisatie, aangestuurd vanuit een ERP Systeem. RMH is geschikt voor elke branche.

Vanzelfsprekend kunnen we u adviseren tijdens een persoonlijk gesprek.