Amsterdam Museum

Amsterdam Museum

Het Amsterdam Museum stelt zich ten doel de geschiedenis van Amsterdam toegankelijk te maken en levend te houden door deze op een actuele, inspirerende en interactieve wijze voor een zo breed mogelijk publiek te presenteren, daarbij optimaal gebruik makend van de historische verzameling van de stad Amsterdam, die het museum beheert, behoudt en selectief uitbreidt. Het Amsterdam Museum beheert tevens het Museum Willet-Holthuysen.

Voor het Amsterdam Museum verzorgt Retail-Tec het onderhoud op vier IBM Anyplace kassasystemen en het Microsoft Dynamics Retail Management System. Het museum maakt uitgebreid gebruik van onze extra modules, waaronder de Museumjaarkaart, postcode registratie en toegangsbewijs modules. Het museum maakt voor het beheer van de twee vestigingen gebruik van Microsoft Dynamics RMS Headquarters. Op deze manier heeft het museum bijna real-time inzicht in de kaartverkopen.

Verder maakt het museum gebruik van de door Retail-Tec ontwikkelde geïntegreerde C-TAP en EMV gecertificeerde pinkoppeling voor het nieuwe pinnen voor het Retail Management System.