Lightspeed Restaurant

Bespaar tijd, verhoog je productiviteit en beheer je restaurant eenvoudig via Lightspeed Restaurant!

Versterk de beleving van jouw gasten in je restaurant door perfecte informatievoorziening en afhandeling van bestellingen. Lightspeed is een cloudgebaseerde kassasysteem voor gebruik op tablet, smartphone en iPod touch. Lightspeed heeft ook een offline-modus, zodat je onderneming soepel blijft draaien ook al valt het internet uit.

Lightspeed Restaurant - Overal bestellingen afdrukkenEfficiënte verwerking van bestellingen

Installeer printers op strategische plekken op de bar, in de keuken en geef je medewerkers een mobiele printer. Je gasten worden zo nog sneller geholpen. De lay-out en talen kunnen naar wens worden ingesteld.

Lightspeed Restaurant - Alles-in-1-POS systeemAlles-in-één POS-systeem

Ieder onderdeel van je restaurant wordt geïntegreerd in Lightspeed, van loyaliteitsprogramma’s tot bijwerken van de voorraad. Efficiënt in één systeem en te bewerken vanaf ieder device.

24-7 Support Lightspeed RestaurantGratis 24/7 ondersteuning

Onze helpdeskhelden zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Wat er ook aan de hand is, zij zijn er om naar je te luisteren en je stap voor stap te begeleiden bij eventuele problemen.

Klantprofielen LightspeedGastprofielen

We helpen je om de gastbeleving in je restaurant optimaal te verzorgen, zowel voor nieuwe als terugkerende gasten. Maak gastprofielen aan, registreer gekozen gerechten, dranken en onthoud favoriete tafels.

UiTafelbeheer Lightspeed Restauranttgebreid tafelbeheer

Koppel gastprofielen aan tafels, volg het tafelverloop en splits of voeg tafels samen. Willen gasten verplaatsen naar een andere tafel? Met één druk op de knop is dit ook bekend in de keuken en bij de rest van het bedienend personeel. Vraagt je gast om de rekening te splitsen? Geen probleem! Eenvoudig geregeld in Lightspeed, perfecte gastbeleving aan tafel tot en met de betaling.

Bonus:

Heeft je restaurant meerdere verdiepingen? Je iPad, iPod of iPhone schakelt eenvoudig naar het tafelplan van de andere verdieping als je het device kantelt.

Wil je meer informatie over Lightspeed voor jouw restaurant? Neem contact me ons op voor een gratis demo!