Microsoft Dynamics NAV

Met Microsoft Dynamics NAV stroomlijnt u uw bedrijfsprocessen, zoals financieel, productie, distributie, servicemanagement en projecten, en heeft u een naadloze integratie met andere Microsoft-producten.
Als ondernemer bent u dagelijks druk met uiteenlopende zaken. U schakelt voortdurend tussen verkoop, inkoop, financiën en personeel. Sommige zaken lopen soepel, andere wat minder. Met goede bedrijfssoftware behoudt u altijd en overal volledig inzicht in uw bedrijfsvoering en bent u in staat om hierop adequaat te reageren.

Deze bedrijfssoftware dient dan wel makkelijk in gebruik te zijn, eenvoudig te leren en te implementeren en met u mee te groeien. Ook moet het naadloos samenwerken met uw andere software, zoals bijvoorbeeld Microsoft Office. Voldoet bedrijfssoftware niet aan deze eisen, dan belemmert het uw bedrijfsvoering eerder dan dat het uw slagvaardigheid vergroot.

Microsoft levert al vele jaren Microsoft Dynamics NAV. Met meer dan 1,5 miljoen gebruikers wereldwijd is deze bedrijfssoftware de absolute marktleider in het MKB. Microsoft staat borg voor continuïteit, gebruiksgemak en een uitstekende prijs/prestatieverhouding. Zodat u niet alleen slagvaardig kan zijn, maar vooral ook kan blijven.

Microsoft Dynamics NAV 2009

Microsoft Dynamics NAV is software die werkt zoals uw medewerkers vertrouwd zijn te werken, met een gebruikerservaring zoals Outlook en Office, en een unieke rolgebaseerde werkomgeving. Met Dynamics NAV stroomlijnt u uw bedrijfsprocessen, zoals financieel, productie, distributie, servicemanagement en projecten, en heeft u een naadloze integratie met andere Microsoft-producten.

Voordelen:

Werkt samen en vanuit Microsoft Office-software (Outlook, Word, Excel, SharePoint), waardoor u niet meer hoeft te switchen tussen verschillende schermen.
U kunt snel aan de slag: herkenbaar en daardoor gebruiksvriendelijk.
Verhoogt uw productiviteit door gebruiksgemak en integratie van processen en informatie.
Maakt uw processen transparant en efficiënt. Zo creëert u klantentevredenheid en maakt u uw bedrijfsprestaties eenvoudig meetbaar.
Dankzij de vele beschikbare branche oplossingen snel en effectief aan de slag.
Creëert de juiste basis om groei mogelijk te maken. Microsoft Dynamics NAV is snel aanpasbaar aan wijzigingen in uw strategie, uw organisatie en bedrijfsomgeving.

Specifieke MKB functionaliteit

We hebben het Dynamics NAV platform verrijkt met handige functies en hulpmiddelen waar de kleinzakelijke klant behoefte aan heeft. Binnen het MKB heeft men nu eenmaal overzichtelijke processen en vaak meer functies dan mensen. Het is erg handig als de bedrijfsoftware hier al op is ingericht. Ook bieden wij diverse met Dynamics NAV geïntegreerde standaardoplossingen voor de meest voorkomende vragen van onze klanten zoals webshops, EDI- en kassakoppelingen.

Een belangrijk deel van het MKB is actief binnen de (groot-)handel en zakelijke dienstverlening. Speciaal voor deze bedrijven hebben wij zogenaamde industrielagen ontwikkeld. Zo is voor groothandel de functionaliteit voor doorlevering, reservering en order tracering verbeterd. Voor zakelijke dienstverleners bieden wij een volledige projectenadministratie en urenregistratie.

Retail-Tec biedt u met Dynamics NAV en de door Dynamore geboden aanvullingen een zeer uitgebreid en gestandaardiseerd pakket waar verreweg de meeste MKB ondernemingen alles in vinden wat men nodig heeft. Op deze wijze bieden wij u een optimale prijs/prestatieverhouding.

Mocht u echter essentiële functionaliteit missen, dan is een klantspecifieke aanpassing te overwegen. Uiteraard met alle noodzakelijke waarborgen en kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Retail-Tec is een partij waarmee u snel kunt schakelen, die uw leveranciers en klanten kent en die in de buurt is wanneer u ondersteuning nodig heeft.

Wij zijn u graag van dienst op het gebied van: gedegen aankoopadvies, snelle installatie en inrichting van de software bij u op kantoor of via ons online hosting platform, professionele opleidingen door zeer ervaren docenten en complete nazorg en ondersteuning bij het dagelijks gebruik van de oplossing. Neem nu contact op met Retail-Tec.