Waarom Retail-Tec?

Geïntegreerde diensten

De kracht van Retail-Tec? Alle basisdiensten die u kiest, zijn standaard geïntegreerd en werken daarom naadloos met elkaar samen. Zo worden wijzigingen eenvoudig systeembreed doorgevoerd en is klant-en relatiebeheer nog nooit zo eenvoudig geworden. Door onze geïntegreerde diensten werkt u efficiënter en plezieriger.

Geen investeringen nodig

Dure investeringen in applicaties, systemen, onderhoudsprogramma’s en hardware behoren tot het verleden. Voortaan huurt u alle onderdelen van uw werkomgeving voor een vast bedrag per maand. En uiteraard zorgen we ervoor dat uw ICT gegarandeerd beschikbaar en altijd up-to-date is.

Streng beveiligd netwerk

Wat betreft beveiliging doen we geen water bij de wijn. Uw betalingsverkeer verloopt over een netwerk dat aan de strengste certificeringseisen voldoet. Ook uw applicaties die u gebruikt, installeert Retail-Tec op een goed beveiligde server. Hierdoor heeft u altijd en overal toegang tot uw gegevens.

Gratis inrichting en migratie

Voor uw POS verzorgt Retail-Tec een gratis standaardinrichting. Deze inrichting hebben we gebaseerd op de gangbare wensen en behoeften in de praktijk van winkel- en horecabedrijven. Ook zetten we uw huidige systeem kosteloos over naar de basisinstallatie van Retail-Tec. U betaalt dus niets extra voor inrichting en migratie van uw huidige systeem.

Connectiviteit

De veiligheid van uw betaalverkeer waarborgen en gegevens delen doet u met onze extra beveiligde kwaliteitsverbindingen. Heeft u meerdere vestigingen, dan sluiten we deze aan op één netwerk. Zo zijn ze optimaal verbonden profiteert u van aantrekkelijk financiële voordelen en functies. >> Lees meer

Een totaaloplossing

Elke ondernemer werkt graag op zijn eigen manier. Wij werken daarom ook altijd vanuit uw ondernemersbelang en uw persoonlijke voorkeur. Want deze verschillen nu eenmaal per persoon. Eén ding blijft voor ons echter voor iedereen hetzelfde, en dat is één pasklare oplossing.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Jan van de Ven - Retail-Tec

Jan van de Ven

Kenneth Verburg - Retail-Tec

Kenneth Verburg