Stadsbioscoop Rembrandt Arnhem kiest voor Lightspeed en Gripzo

Stadsbioscoop Rembrandt gebruikt de modernste technieken in haar horeca. Een voorbeeld hiervan is het werken met tablets in de cloud, waarbij bestellingen en gehele betalingen gedaan kunnen worden. De juiste tabletbeveiliging om diefstal van de tablet te voorkomen, vond de bioscoop bij Gripzo.

Gripzo tablet enclosure bij Rembrandt Arnhem

Kassasysteem Lightspeed Restaurant

De horeca in Stadsbioscoop Rembrandt heeft een totaal nieuw gezicht gekregen aan de binnenzijde: warm, hip en modern. Voor het kassasysteem heeft de bioscoop in samenwerking met Retail-Tec uit Amsterdam gekozen voor de modernste technieken, zoals het gebruik van tablets in de cloud op basis van Lightspeed Restaurant.

Lightspeed is een cloudgebaseerd kassasysteem voor gebruik op tablet, smartphone en iPod touch. Lightspeed heeft ook een offline modus, zodat een onderneming soepel blijft draaien, zelfs als het internet uitvalt. Het personeel kan met Lightspeed snel bestellingen opnemen en betalingen doen, en dat alles zonder cash geld.

Lightspeed Restaurant

Tabletbeveiliging van Gripzo in publieke ruimte

Een tablet in een semipublieke ruimte kan je niet even wegleggen; je zult er een goede tablethouder voor moeten hebben die de tablet goed beveiligt tegen diefstal. Even belangrijk is dat de tablet snel en gemakkelijk vrijgegeven kan worden voor mobiel gebruik.

Rembrandt en Retail-Tec kozen voor de tablethouders van Gripzo. De speciaal ontwikkelde houders bieden de beste beveiliging tegen diefstal, terwijl ze de tablet tegelijkertijd gemakkelijk vrijgeven door middel van een beveiligingssleutel. Tablethouders van Gripzo zijn gepatenteerde Point of Sale-tabletklemmen die ontwikkeld en gemaakt worden in Nederland. Ze worden inmiddels wereldwijd gebruikt, van Amerika tot Engeland en Australië. Eén ding blijft hetzelfde: tabletdiefstal wordt in alle landen tot 0 gereduceerd.

Tablethouders voor elk formaat

Gripzo biedt houders aan voor Apple- en Android-tablets van elk formaat en werkt hierbij volgens het ‘one size fits all’-principe: een houderset kan aangepast worden voor elk gewenst formaat.

De tablethouders kunnen in slechts 3 seconden geplaatst worden. Ook vrijgeven gebeurt snel en gemakkelijk in 3 seconden met een speciale sleutel. Diefstalpreventie van Gripzo is onder andere geschikt voor tablets die worden gebruikt in (semi)publieke ruimtes, beurzen, exposities, point-of-sale-omgevingen en kantoren.

Beveiliging voor mobiele telefoons

Gripzo biedt niet alleen houders voor tabletbeveiliging, maar ook voor de beveiliging van mobiele telefoons. Ook hier geld: snelheid, gemak én diefstalreductie tot het nulpunt.

Neem contact met ons op aan de rechterkant van deze pagina voor meer informatie over onze horeca oplossing op basis van Lightspeed Restaurant en Gripzo.