Excel2King

Maakt u gebruik van de boekhoudsoftware van King? Verwerk eenvoudig uw wijzigingen in King vanuit uw excelbestand.

Met Excel2King maakt u eenvoudig King XML-inleesbestanden voor tarieven, journaalposten, grootboekrekeningen, kostenplaatsen, kostendragers, NAW-gegevens (debiteuren, crediteuren en relaties), orders, magazijnontvangsten, verzamellijsten, artikelen, verkoopstaffeltabellen, prijsafspraken of projectmutaties.

Excel2King

Met King kunt u makkelijk en snel gegevens importeren in de administratie. Dit wordt gedaan door middel van XML-inleesbestanden die voldoen aan een vooraf bepaalde opmaak. Het zelf samenstellen van een XML-bestand met deze opmaak is een intensief karwei. Er mogen geen tikfouten zitten in de naamgeving van de xml-velden en er kan niet worden afgeweken van de veldvolgorde.

Excel2King stelt u in staat om op basis van een Excel-bestand de juiste XML-inleesbestanden aan te maken die door King ingelezen kunnen worden. Door de kolomnamen uit het Excel-sheet te koppelen aan de King-velden zorgt het programma er voor dat de correcte naamgeving en volgorde van de xml-velden wordt gebruikt.

Excel2King heeft een interface met tabbladen, waardoor er makkelijker heen en weer kan worden gesprongen tussen de verschillende onderdelen van een bestand. Extra vrije rubriek tabbladen kunnen met een druk op de knop worden toegevoegd en ingelezen. Ondersteuning voor Excel 2007 en 2010 bestanden (naast 97-2003 bestanden). Automatische omzettingen naar juiste formaat (bijv. opmaak datum, decimaalteken in getallen, true/false ipv 1 en 0, etc.). Alle XML import-formaten van King worden ondersteund. Alle velden worden meegenomen, ongeacht het type (getal, tekst of datum).

De eenmalige aanschaf van Excel2King is € 495. Met het service abonnement van € 129 heeft u recht op support en ontvangt u automatisch de beschikbare updates. Excel2King kunt u direct bestellen bij Retail-Tec of neem contact op met uw King dealer.