Nieuwe Software voor winkelketens, Retail-Tec gaat de schoolbanken in!

Vanaf eind april is de opvolger van het Microsoft Dynamics Retail Management System officieel leverbaar: Microsoft Dynamics AX Retail Essentials. Software voor winkelketens.

Nieuwe software en automatisering betekent weer de schoolbanken in! Eind maart wonen wij de tweede 5-daagse training in Londen bij. Na het behalen van het certificaat zijn wij de eerste officiële reseller in Nederland.

Na deze certificatie gaan we direct weer volop aan de slag. De uitgebreide reeks van add-ons, die wij hebben ontwikkeld voor Microsofts RMS op de Nederlandse markt, moet worden bijgewerkt en compatible gemaakt voor Microsofts Retail Essentials.

Add-ons? Microsoft zal toch wel een compleet systeem afleveren?
Voor de Nederlandse markt hebben wij een aantal specifieke add-ons ontwikkeld, zoals de geïntegreerde Nederlandse pinkoppeling (met contactloos betalen), Museumjaarkaart en ticketprinter integratie, postcode onderzoek scherm, geautomatiseerde Excel import, Nederlandse boekhouding, XBRL, UBL en omnichannel web-winkel koppelingen met PrestaShop en Magento. We gaan hard aan de slag om deze op korte termijn ook beschikbaar te stellen voor Microsoft Retail Essentials.

Retail Essentials biedt een modern nieuwe uiterlijk en nieuwe standaard functionaliteit waarmee wij weer veel klanten een erg groot plezier kunnen doen. Retail Essentials is een breed opgezette oplossing geschikt voor veel verschillende winkels, van boekenwinkels tot fietsenwinkels, van kledingwinkels tot juwelierszaken en van meubelwinkels tot bouwmarkten en tuincentra.

Leest u dit verhaal en denkt u? Microsoft Dynamics Retail Management System? AX Retail Essentials? Geen idee of dit iets voor ons is?

Vraag dan een vrijblijvende demo aan. We laten u graag zien hoe onze nieuwe trots ook voor u kan werken!

Microsoft Dynamics AX Retail Essentials is geschikt vanaf 2 vestigingen: “the Sky is the Limit”.