Retail-Tec eerste Nederlandse partner Microsoft Dynamics AX Retail Essentials!

Trots zijn wij dat Retail-Tec de eerste Nederlandse partner van Microsoft Dynamics AX Retail Essentials is!

Afgelopen week hebben wij het certificeringstraject in Londen voltooid. Vanaf heden kunnen wij u optimaal adviseren over de mogelijkheden van Retail Essentials en u helpen met de implementatie in uw organisatie.

Vanaf eind april is de opvolger van het Microsoft Dynamics RMS officieel leverbaar: Microsoft Dynamics AX Retail Essentials. Software voor winkelketens.

Na het behalen van de certificering gaan we direct weer volop aan de slag. De uitgebreide reeks van add-ons, die wij hebben ontwikkeld voor Microsofts Dynamics RMS op de Nederlandse markt, moet worden bijgewerkt voor Microsoft Dynamics Retail Essentials.

Add-ons? Microsoft zal toch wel een compleet systeem afleveren?

Voor de Nederlandse markt hebben wij een aantal specifieke add-ons ontwikkeld, zoals de geïntegreerde Nederlandse pinkoppeling (met contactloos betalen), Museumjaarkaart en ticketprinter integratie, postcode onderzoek scherm, geautomatiseerde Excel import, Nederlandse boekhouding, XBRL, UBL en omnichannel web-winkel koppelingen met PrestaShop en Magento. We gaan hard aan de slag om deze op korte termijn ook beschikbaar te stellen voor Microsoft Retail Essentials.

Retail Essentials biedt een modern nieuwe uiterlijk en nieuwe standaard functionaliteit waarmee wij weer veel klanten een erg groot plezier kunnen doen. Retail Essentials is een breed opgezette oplossing geschikt voor veel verschillende winkels, van boekenwinkels tot fietsenwinkels, van kledingwinkels tot juwelierszaken van meubelwinkels tot bouwmarkten, tuincentra en supermarkten.

Microsoft Dynamics AX Retail Essentials is het nieuwe retail management systeem gericht op hetMKB met zowel winkel als hoofdkantoor functionaliteit. De oplossing is gebaseerd op het stabiele Microsoft Dynamics AX platform, de implementatie is echter een stuk eenvoudiger dan Microsoft Dynamics AX. Retail Essentials bevat alle functionaliteiten die essentieel zijn voor winkelketens en integratie met het bestaande financiële systeem is mogelijk.

Microsoft Dynamics AX Retail Essentials is geschikt vanaf 2 vestigingen: “the Sky is the Limit”.