Nu ook gecertificeerd implementatiepartner voor Lightspeed Retail

Lightspeed RetailAls eerste bedrijf in Nederland is Retail-Tec gecertificeerd als implementatiepartner voor Lightspeed Retail en Restaurant.

Onlangs hebben onze IT professionals de examens afgelegd om officieel als implementatiepartner te certificeren. Met trots mogen wij je nu ook Lightspeed cloud-gebaseerde POS software aanbieden!

Lightspeed is er in twee varianten: Lightspeed Retail en Lightspeed Restaurant. Over beide versies zijn wij erg enthousiast. We hebben natuurlijk al aardig wat ervaring met retailsoftware, dus we weten waar we het mee vergelijken. Lightspeed is snel en eenvoudig te integreren en biedt ondersteuning bij je dagelijkse werkzaamheden.

Van inkoop en voorraadbeheer tot CRM, rapportages en het sluiten van een verkoopdeal; Lightspeed Retail POS is je volledige oplossing.

Voor de restaurants is Lightspeed Restaurant de eenvoudigste manier om je restaurant te beheren, je productiviteit te verhogen en tijd te besparen.

Lightspeed Retail POS cloud softwareWil je meer weten over Lightspeed en bekijken of het iets voor jouw onderneming is? Neem contact met ons op voor een gratis demo!