Krachtenbundeling Retail-Tec & MS POS

Dankzij de samenwerking met het Duitse MS POS biedt Retail-Tec zijn klanten een wereldwijd netwerk en 24/7 support. “Op deze manier kunnen we iedereen die werkt met Microsoft Dynamics AX Retail Essentials optimaal ondersteunen”, laat directeur Jan van de Ven trots weten.
Krachtenbundeling MS POS

De relatie tussen de Nederlanders en de van oorsprong Duitse automatiseerder is er één vol vertrouwen. Van de Ven: “Wij werken inmiddels al een aantal jaar naar volle tevredenheid samen; bij nieuwe ontwikkelingen consulteren we elkaar. En met klanten met winkels over de hele wereld zijn wij als bedrijf uit Amsterdam te klein om iedereen op het hoogste niveau met Microsoft Dynamics AX Retail Essentials te ondersteunen.”

Scherpe tarieven

De samenwerking biedt dan ook nieuwe mogelijkheden. “MS POS is deels in Polen en Duitsland gevestigd, waardoor we onze klanten scherpe tarieven kunnen bieden”, vertelt Van de Ven. En omdat zij beschikken over een wereldwijd netwerk van vestigingen, hebben wij de mogelijkheid om 365 dagen per week 24 uur per dag de support te leveren die onze klanten verdienen. Wat betreft de communicatie verandert er niets; wij blijven contactpersoon voor alle klanten in Nederland. Bovendien zullen we ook het contact met enkele klanten van MS POS op ons gaan nemen. De samenwerking is een kruisbestuiving waarbij we elkaar versterken.”

Beste partijen

Met de Open Retail Proeftuin die wij in januari 2016 starten kunnen wij partijen samen brengen om de nieuwste technieken in de praktijk te testen. Van de Ven staat erop dat zijn klanten de beschikking hebben over de beste partijen in de markt. “In tegenstelling tot sommige concurrenten aarzelen wij niet om externe specialisten in te zetten als die de beste kennis in huis hebben. Je kunt wel op je eigen eiland blijven zitten, maar het gaat er uiteindelijk om dat je elkaar versterkt. Wij zoeken de beste match, zodat onze klanten met een open vizier de beste resultaten kunnen boeken door met partijen te werken die ze dat kunnen bieden.”

Wil je ons helpen met de proeftuin, kan jouw expertise een aanvulling zijn op de onze of heb je een andere vraag? Mail mij op  jvandeven@retail-tec.nl.

Download de pdf van het artikel via deze link.

Krachtenbundeling Retail-Tec en MS POS